Guti i Benzema za pobjedu

http://sportbetting101.co.uk/uploads/la-liga-logo1-466x350.jpg

Real Madrid je pobjedio!

Real Madrid je posjetio Albaniju kako bi navijaci Albanije uzivali ali na kraju prvog poluvremena je nestala struja.Struja je nestala na poluvremenu i pauza se sa 15 minuta produzila na sat i pol.To je trajalo dok Ministar industriju u Albianiji nije popravio sve kako bi se struja vratila na stadion.Rezarta Taci,predsjednik Gramozia Erseka koji je organizirao Taci Oil Cup,je platio 2,5 miliona kako bi njegov tim igrao protiv Real Madrida.

Real je poceo utakmicu sa:Dudekom,Ramosom,Garayom,Metzelderom,Marcelom,Gagom,Granerom,Gutijem,Kakom,Ronaldom i Raulom.Tim Manuela Pellegrinia je poceo isto kao i protiv Bilbaoa i vec u 2 minuti je gubio.Xhafajc je iskoristio gresku Ramosa i morao je da pobjedi Dudeka.

Napokon je bila tu kombinacija Ronaldo,Kaka i Raul,Guti.Raul se borio i isao je u napad kao i inace,ali nije imao srece.Guti,koji je bio zut zbog prekrsaja,je djelio najbolje pasove u timu,radi njega je Real pobjedio.

Kaka je dao gol u 37 minuti.Real je imao sansu da ode na pauzu sa prednosti nakon odlicne lopte gutija ka Ronaldu u sesnaestercu,Ronaldo je pokusao da lobuje golmana Gramozia Erseka,ali je lopta prosla blizu gola.

Onda je doslo pomracenje kada je nestalo struje na stadionu,a Manuel Pellegrini je imao dovoljno vremena da razmisli koga ce ubaciti.On je izbacio Ramosa,Garaya i Kaku,a ubacio je Arbelou,Albiola i Benzemu,koji je bio u napadu sa Ronaldom,a Raul je morao biti playmaker.

Radi tih izmjena,igra Madrida je zivnula.Guti je najvise uzimao posjed lopte i dominirao je na terenu.Utakmica u nastavku nije bila brilijantna,ali je tim Pellegrinia pokazao vecu upornost.Guti je dao odlican pas do Benzeme koji je nakon toga dao gol.

Najbolja stvar je ta da se niko nije povrijedio,a utakmica je trajala tri sata i petnaest minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *